lördag 21 oktober 2017

Lördag 21/10-2017 20:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt även om jag inte somnade som jag ville igår. Kom ur sängen till elva tiden idag och fick i mig frukosten. Så sedan tänkte jag gå igång med romanen men la ner efter ett tag var illa seg idag trotts att jag sov rätt okey inatt. Och jag måste upp för att ta tabletterna så jag kan inte ligga kvar. Så sedan till 14:30 tiden så stack jag till vagnen och tog mig till Järntorget och köpte det jag skulle sedan hem igen. Och jag skulle ha kommit hem till innan tre tiden men det var en olycka och jag kom hem till 15:45 så jag la ner stretchen idag och gick igång med middagen. Så hade idag fisk och potatis och sås jag gjorde lax och sås som jag köpte färdig. Det är väldigt gott och såg en serie när jag åt idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång att städa köket jag har kommit på ett annat sätt att göra. Innan så skurade jag och det tog timmar nu gjorde jag rent på 20 minuter skall göra badrummet med imonn. Men köket är klar redan. Så mer? Jo jag såg en film med efter serien som var så där och jag spolade i den med. Så mer? Jo jag vann inget stort för de ringde inte men kanske lite ser det idag när jag kollar mailen. Jo jag hade fel på mailen för allt kom inte med nu vet jag inte om jag gjorde fel igen så att det kommer dubbelt skall se idag. Så jag köpte ett spel igår med för 10 spänn glömde säga det igår. Så mer? Jag tror att det var ett par spårvagnar som krockade idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skull kört idag men jag hoppade det efter lång tid på vagnen tog en illa tid att komma hem idag. Men till måndag så kör jag igen.

ROMAN: Ja jag satte igång idag men så la jag ner hade ingen lust alls idag och så var jag trött med trotts att jag sov rätt okey inatt. Men innan så kunde jag ligga kvar en timme och få igen orken men det går inte nu. Jag måste upp.

TECKNING: Ja skall köra imonn och så skall jag städa badrummet med så jag hoppas att jag sover så jag kommer upp i tid imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: