söndag 22 oktober 2017

Söndag 22/10-2017 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov fram till elva tiden kom ur sängen till 11:20. Fick i mig frukosten och sedan tabletterna lite sent idag. Så dammsög jag. Så sedan till tolv gick jag igång med teckningen och körde den fram till 14:30 tiden idag. Så efter detta så städade jag toaletten och det blev rent där med. Men jag har ny teknik att köra så det blev bra. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en film som var så där jag snabbspolade lite i den idag. Det var Frankenstein och den var lång och rätt kass. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen och så kanske jag har vunnit idag ja inatt men ser det idag. Ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo jag har spelat ny spelet med det heter SINKR och är ett pussel spel och det är rätt roligt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn då hoppas jag att jag sover och är pigg imonn.

TRÄNING: Ja jag är redo för att köra imonn  jag har packat och jag hoppas att jag sover inatt så är det bara att köra sedan.

ROMAN: Ja imonn så hoppas jag att jag kan köra igen. Vi håller tummarna för att jag sover…

TECKNING: Ja körde idag och det gick äntligen bra igen men nu gjorde jag rätt. Så jag körde det gamla brevet och så gick jag igång med det nya med lite. Skall se om jag kan köra lite mer ett par kvällar med hoppas jag att jag kan få till. Jag måste öva mera bäst är om jag tecknar varje dag men vi får se.

Japp jag har pillat med en ny låt med idag har pillat med det ett bra tag men om allt går som jag vill så går jag igång igen med den nya låten och öppnar musik igen ett tag men inte riktigt än. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: