torsdag 5 oktober 2017

Torsdag 5/10-2017 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt igen. Sov inatt 92% men då sov jag på morgonen jag var uppe ett par gånger inatt. Så kom ur sängen till 10:30 idag och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden körde idag fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Gjorde stretchen idag och sedan var det middag. Såg en serie och sedan en till innan jag fick i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja mer? Jo jag fick sms idag från min trumkompis han har kommit hem ifrån Tyskland var där på en mini turné. Så mer? Jo jag vann inte mycket igår ja idag ser jag om jag vann nått men de ringde inte så inget stort i alla fall. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja bra natt och bra träning idag körde allt utom gången och sedan när jag kom hem så gjorde jag hela stretchen med. Så en bra dag idag.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra har kommit till slutet av denna person ja nästan slutet lite kvar innan jag ger upp. Och jag har kommit på mer idag när jag inte skrev så kom jag på massor till så en bra dag idag.

TECKNING: Ja kör till söndag igen då jag skall göra lite till på detta brev som kommer ta tid att göra. Men om jag sover så får jag inte mer tid till detta så vi får se hur det går med det. Dock hoppas jag att jag sover så kan jag få klar romanen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: