tisdag 24 oktober 2017

Tisdag 24/10-2017 20:14

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen. Sov illa inatt och vaknade till sex tiden efter det så sov jag inte mer. Kom ur sängen till 10:00 då fastighetsskötaren ringde. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att han skulle komma. Till tolv kom han och fixade elementet. Så sedan har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Jo jag har försökt att göra lite i ZBrush men det går inte jag fattar inte hur man gör. Jag tänkte göra en 3D och sedan se hur mycket det kostar att skriva ut den sedan. Men det vill sig inte idag. Så har jag spelat med på Sinkr och kommit en bit och så har jag spelat på Nintendo med lite och kommit en bit på det med. Så mer? Jo jag hoppas att jag får ett samtal imonn bitti för då har jag vunnit på ett spel. Men mer om detta imonn och då blir det till Twitter imonn efter jag har bloggat om jag vann nått om de inte ringer. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då jag hoppas att jag sover och kan köra romanen innan jag sticker till ICA för inköp. Skall betala räkningarna imonn med på morgonen.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag men tills torsdag skall jag köra igen om jag sover vill säga. Vi hoppas på det.

ROMAN: Ja eftersom jag fick besök idag så gick natten åt skogen men tills imonn hoppas jag att jag sover mer om detta imonn.

TECKNING: Ja kör till söndag så skall jag se om jag har råd att köpa två pennor med en vanlig och en tusch för snabb teckning.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: