söndag 29 oktober 2017

Söndag 29/10-2017 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt vaknade idag till tio tiden och kom ur sängen till 11:20 tiden så fick jag i mig en macka snabbt innan jag kom på att klockan inte var 11:30 utan 10:30 så jag fick i mig mackorna och så till 11:30 fick jag i mig tabletterna. Jag ställde om alla klockor med. Så sedan hade jag en illa tid på mig så jag klippte håret. Så och detta innan jag dammsög med gjorde inte så innan men idag hade jag tid. Så efter detta så hann jag med lite spel med lite Mario och sedan till tre tiden så stack jag till ICA för att köpa tandkräm som var slut igår. Fick med mig en cola med. Så sedan hem och gick igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en film när jag åt. Jo jag tecknade med idag gick igång med detta till två tiden och slutade sedan med detta innan jag stack till ICA. Så såg en film som var okey flight hette den. Så mer? Jo jag har fixat min VLC spelare med idag jag fick inte med min musik för den fanns på annan hårddisk men idag så fick jag det fixat med. Så mer? Jo jag har idag gått igång med musiken igen. Men mer om detta nedan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn då det är träning med och sömn som vanligt gäller så jag kan köra imonn med.

TRÄNING: Ja har packat för imonn om jag bara sover så kör jag igen. Så jag hoppas på sömn inatt med vi håller tummarna för det…

ROMAN: Ja nu hoppas jag att jag sover inatt så jag kan köra imonn med var länge sedan nu sedan jag körde sist.

TECKNING: Ja körde idag ett tag sedan kom jag dit jag skulle ha annan penna skall köpa till tisdag hoppas jag och då vet jag hur mycket jag har kvar så vi hoppas på det.

MUSIK: Ja jag går igång igen med denna punkt igen. Idag har jag gjort ackord och inledningen och sedan ett brake som jag inte har använt ännu. Så måste jag till mina nya grannar så jag inte stör dem om jag går igång igen. Men jag gör musiken först sedan tar jag och hör med mina grannar har jag tur så är de inte hemma och då stör jag inte någon. Men det kommer ta ett tag innan jag har fått till låten har nu inledningen sedan vers och refräng och brake så jag skall kunna göra låten med musiken och sedan kan jag köra sången tills jag kan den. Jag måste öva sång kanske varje dag så jag kan komma igång med det igen. Så nu är jag igång igen med musiken får se hur det går denna gång då.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: