måndag 16 oktober 2017

Måndag 16/10-2017 20:27

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt vaknade till nio tiden och sov sedan inte efter detta. Kom ur sängen till elva tiden hade då sovit 89% och det är väl okey. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:50 tiden då jag la ner för dagen. Till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Gjorde idag lite stretch men inte allt. Sedan gick jag på middagen och såg en film idag när jag åt. Wolverine. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med bloggen. Jo jag hann med att spela lite idag med mellan romanen. Tappade fokus lite och spelade lite men sedan körde jag romanen igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men så tappade jag farten och la ner stretchen igen. Men jag gjorde lite idag som jag behövde så jag får vara nöjd med detta idag tar igen till torsdag.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra trotts att jag spelade lite där emellan var rätt pigg idag även att jag sov så där inatt. Men 89% är okey att sova men jag vill sova bättre än det och jag hoppas jag kan med längre fram.

TECKNING: Ja skall köra igen till söndag om inte förr så skall jag köra som jag skall och inte hoppa fram när jag gör. Jag måste hålla mig till det som står i brevet så kommer det blir bra. Måste få till grunden rätt.

Så jag har sagt mitt idag och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: