fredag 27 oktober 2017

Fredag 27/10-2017 20:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen men det brukar det bli när jag skall upp och tvätta. Sov illa låg på 80% idag och kom ur sängen till 10:30 tiden idag fick jag i mig en ägg frukost och sedan till tolv stack jag ner med tvätten. Sedan upp igen och till 13:30 tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och om jag har rätt så får jag lite mer än 200 kvar för jag betalar inte varje gång samma summa så vissa månader så blir det mer. Och jag tror att denna månaden så kommer jag få mer över. Men det vet jag till den siste denna månaden. Så mer? Jo fyra så stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Men idag har jag också spelat nya spelet ett tag hann med två halvtimmar idag innan jag la ner. Tog första mini bossen och skulle gå på andra när jag la av. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja till lördag kör jag igen och då skall jag köra allt igen. Så hoppas jag att jag sover inatt med annars blir det segt. Men mer om detta imonn.

ROMAN: Ja imonn så hoppas jag att jag kan köra igen som vanligt är det sömn som gäller inatt vi hoppas på det.

TECKNING: Ja söndag kör jag igen så skall jag till måndag köpa nya pennan och kanske lite till som jag hoppas att jag har råd med till nästa vecka.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: