måndag 23 oktober 2017

Måndag 23/10-2017 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt sov 82% och då hade jag tagit starka tabletter med illa. Så kom ur sängen till 11:00 tiden och fick i mig frukosten och så la jag ner allt idag. Jag la mig igen i sängen och tänkte jag ligger tills jag blir piggare igen. Och jag låg länge men jag blev inte piggare idag. Men till tre tiden så stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Såg en film idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Har spelat ett spel idag som jag köpte för länge sedan men inte kommit på hur man gör. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Kass dag idag.

TRÄNING: Ja illa segt idag men jag gjorde allt utom gången och stretchen men jag är ändå nöjd med detta efter kass natt.

ROMAN: Nä inget idag men tills imonn då jag skall få elementet lagat i badrummet till 12:30 tiden men sedan skall jag köra hoppas jag. Vi får se hur det går imonn.

TECKNING: Ja skall till söndag köra igen om inte förr men jag måste hoppa lite för jag skall ha levande objekt att teckna och det har jag inte. Men kör igen tills söndag.

Så nu kommer jag igen tills imonn så jag hoppas att ni har det bra tills vi ses igen tills imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: