tisdag 3 oktober 2017

Tisdag 3/10-2017 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt vaknade jag ett antal gånger och sov inte så bra inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så bestämde jag mig för att inte göra nått idag. Så jag har inte gjort nått på hela dagen idag. En skit dag idag men som vanligt började dem med en skit natt. Så hade kunnat teckna idag men gjorde det inte hade inte lust idag alls. Och inte heller spela har jag gjort har inte haft lust till detta heller. Så mer? Jo till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes hade nog samma igår om jag inte minns fel. Såg två filmer idag men de var så där och jag sparade dem inte heller. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen med. Roligt med ordet sängen och sägen båda är ord och båda orden finns så jag kan skriva sägen istället för sängen då glömmer jag ett n och så blir det sägen. Ja kanske inte så roligt med jag gör ofta fel på detta när jag skriver. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om allt går som det skall så skall jag köra stretch igen till torsdag. Om jag sover vill säga och det hoppas jag att jag gör har sovit rätt okey ett tag nu ja inte inatt men annars.

ROMAN: Nä jag fick inte nått gjort idag på denna punkt men tills imonn så hoppas jag att jag är igång igen.

TECKNING: Ja hela dagen till ingen nytta men hade inte lust att teckna idag alls så jag la ner allt idag. Men vi får se om jag får en kass dag till så kör jag nog på denna punkt.

Så dagen är slut och jag säger som jag brukar göra idag med. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: