måndag 2 oktober 2017

Måndag 2/10-2017 20:05

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt sov 88% och kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och sedan tabletterna och så gick jag igång med romanen till ett tiden. Så jo jag glömde igår att säga att jag fick upp statistiken för september och klippte mig med igår. Efter middagen så gjorde jag detta. Så mer? Jo jag körde romanen idag till 14:30 då gav jag upp för dagen och stack sedan till gymmet till tre och så hem igen. Men idag gjorde jag stretchen och så fick jag i mig middagen hade idag korv och mos gott mos. Så såg en serie när jag åt tror det var sista avsnittet idag jag såg men jag vet inte om den kommer igen till nästa säsong igen med omgång två. Så mer? Det är kallt här nu men jag tror att jag har stängt av elementen med kanske har jag gjort det men jag kan inte gå igång igen med dem innan kylan kommer för då knackar de och då kan jag inte sova. Så mer? Ja mer? Hoppas att jag vinner lite denna veckan har sju chanser att vinna men vi får se har först tisdag sedan onsdag och torsdag två gånger och fredag och så söndag. Men det blir nog som vanligt inget. Men morsan har inte råd att betala räkningarna nu efter att farsen dog så jag hoppas att jag vinner. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja lite seg natt men ändå nog för att köra igen och idag körde jag allt utom gången och lite till hemma men annars så kör jag allt igen kan bara hoppas att jag sover bra nu med.

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey även om jag var lite seg idag morse hade lust att ligga längre men jag måste upp och ta tabletterna så det går inte. Men det gick okey idag trotts lite kass natt så en bra dag idag.

TECKNING: Ja jag gjorde en teckning som blev illa bra i söndags skall se om jag tar annat motiv och gör om det igen. Jag använde en ny teknik och det blev bra skall ta till söndag om inte förr och köra igen och se hur det blir då.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: