onsdag 1 november 2017

Onsdag 1/11-2017 20:24

DAG: Jaha en skit natt kunde inte somna igår och låg till två tiden innan jag somnade. Kom ur sängen till 11:30 tiden och fick i mig en macka sedan la jag mig igen. Och låg ända fram till 13:30 tiden och när jag kom upp så kom jag på att jag skulle göra hemsidan idag. Så jag gick igång med den och la upp ny statistik sedan körde jag musik fram till 15:00 då jag gick igång med middagen. Kan säga att jag tog netflix igår och där försvann en hundring som jag hade behövt denna månaden. Så idag åt jag köttbullar och stripes och såg en film. Nya star wars och den var så där men gick ner. Så sedan har jag inte gjort mer idag jo jag pillade lite med sången ett tag mer om detta nedan. Så mer? Jo jag fick inget samtal idag så ingen storvinst men kanske lite ni ser på Twitter idag om det gav nått. En skit dag idag hoppas jag sover bättre inatt. Om jag glömde ta mina tabletter eller inte vet jag inte men jag tror jag tog dem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat för imonn och jag är redo att köra så hoppas jag att jag sover inatt bara så.

ROMAN: Ja sömn så kör jag igen imonn. Har gått lång tid sedan jag körde sist men jag hoppas imonn. Om jag sover dåligt så blir det musik istället.

TECKNING: Ja skall ut till fredag och köpa penna så kör jag sedan till söndag. Men nu har jag illa lite pengar kvar men en penna går nog på 20 och det tror jag att jag har över.

MUSIK: Ja seg dag men idag så spelade jag in nytt på en grej och det blev mycket bättre. Så skulle jag lägga på lite stråkar men hann inte idag tar det en annan dag. Men det hänger på sången om det blir bra musiken blir så där och om jag då kan sjunga bra så kan låten bli bra också. Skall och fråga grannarna hur de jobbar så hoppas jag att de kommer hem till fem tiden då är det lugnt att köra.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: