söndag 5 november 2017

Söndag 5/11-2017 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Jag vaknade ett par gånger och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så tabletterna och så kaffet. Så sedan till tolv tiden så gick jag igång med dammsugningen. Så efter detta så gick jag igång med teckningen körde idag fram till 15:00 då jag kom till det avsnitt som jag behövde ny penna. Så gick igång med middagen hade idag fläsk och mos gott mos. Såg en film tänkte se en serie men tog en film som var så där. Så mer? Jo jag har spelat lite idag med men bara kort inte långt alls idag. Så mer? Jo jag såg nya star trek som var så där men nu har jag sett den i alla fall. Så sedan har jag ett par filmer till att se på netflix och sedan är det bara serier kvar att se. Så mer? Jo de ringde inte idag så ingen storvinst men kanske lite ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn då det är träningen som gäller för mig så jag hoppas på sömn inatt.

TRÄNING: Ja sömn som vanligt sedan skall jag köra allt och så köra stretchen med imonn vi håller tummarna för att jag sover.

ROMAN: Ja sömn igen men jag hoppas att jag kan köra imonn om jag sover kasst så kör jag musik imonn men vi hoppas jag kan.

TECKNING: Ja körde med en penna jag hade och det gick bra men sedan kommer tusch och det har jag inte glömde köpa men skall denna veckan göra så kör jag sista övningen med. Sedan skall jag köra mer övningar på detta brev men jag kommer nog inte ut att göra det. Men vi får se.

MUSIK: Ja nu är allt klart för att sjunga så kanske imonn så skall jag höra med grannarna så jag inte stör sedan kör jag igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: