fredag 3 november 2017

Fredag 3/11-2017 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt höll klockan ja armbandet så jag fick min tid idag men jag vaknade ett antal gånger inatt men sov ändå 91% inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen körde den idag fram till 13:50 tiden då la jag ner. Tappade farten idag och la ner tillslut och stack sedan till ICA för att handla lite. Sedan hem igen fick ta ut en 100 idag nu har jag tre kvar som skall räcka till den 25è. Så sedan när jag kom hem så gick jag igång med middagen till tre tiden eller lite efter. Hade idag korv och stripes och såg två serier idag när jag åt. Så mer? En halv kass dag idag men jag lyssnade på musiken jag gjorde och den var… mer om detta nedan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag men lite fick jag gjort idag i alla fall så en okey dag då. Jo jag vann inte nått igår och inte idag heller de har inte ringt men kanske lite ni ser idag på Twitter eller imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja sover jag inatt så kör jag tills imonn så vi hoppas på sömn eller hur?

ROMAN: Ja det går lite trögt idag men jag körde fram till två tiden innan jag la ner. Men kör igen tills imonn hoppas jag.

TECKNING: Ja skall köra till söndag men idag skulle jag ha köpt penna gjorde inte detta för jag kom inte ihåg får göra imonn. Jag måste ha penna för att köra.

MUSIK: Ja efter många om och men så fick jag igång musikdatorn och lyssnade på musiken och den är helt okey skall lägga på stråkar tror jag sedan är det bara sång som fattas skall höra med mina nya grannar och så kör jag sedan hoppas jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: