lördag 25 november 2017

Lördag 25/11-2017 20:29

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt igen sov 92% igen även om jag var lite seg idag att komma ur sängen. Hade tänkt mig en ägg frukost idag men det blev inte det hann inte med idag. Så fick i mig frukosten och så stack jag till ICA för andra omgången av mat idag. Köpte kött och lite till sedan hem igen. Så sedan har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Jag fick lite godis av min granne där jag trodde att det brann. Tror jag nämnde det igår men det brann inte men jag fick marsipan bröd två stycken och det var väldigt gott. Så de åt jag idag innan middag och efter middagen. Ja den första tog jag till kaffet och andra efter middagen. Den andra var med smak av ananas. Så mer? Jo jag hade idag fläsk och mos och löksås såg två serier med idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe med efter middagen. Jo jag hade ett fel på datorn och jag trodde att det var borta men det var det inte. Kom igen idag och jag tog bort det igår. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag och gick igång med middagen istället.

ROMAN: Ja kör inte till imonn då det är teckning hade tänkt kanske idag men jag tappade farten idag efter jag köpte mat. Och till tisdag skall jag till ett möte så den dagen går bort med. Men till onsdag om jag sover om jag inte sover så kör jag sång ja musik.

TEKNING: Ja skall köra imonn jag hoppas att jag sover inatt med så har jag tid på mig skall klippa mig med och det skall jag göra innan jag går igång med teckningen. Så jag hoppas att jag sover så kör jag imonn med.

MUSIK: Ja jag sa igår till tisdag men då har jag ett möte så till onsdag blir det om jag inte sover och kör roman. Men jag kan köra roman till två och sedan musik fram till fyra. Sover jag så hinner jag med båda. Vi får se hur det går med det.

Japp dagen är över och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: