fredag 24 november 2017

Fredag 24/11-2017 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt men jag stoppade klockan redan till nio tiden idag då batteriet tog slut. Men då hade jag sovit 92% som nog hade blivit till 89% om jag inte hade laddat den. Så rätt okey natt inatt. Fick i mig frukosten och så gjorde jag ordning tvätten och till tolv så stack jag ner och fick in den. Sedan upp igen och gjorde inte så mycket idag utan väntade på att jag skulle hänga upp tvätten till 12:50 tiden. Det gjorde jag och så stack jag till ICA för att handla lite fick sticka idag för rabatten tog slut till söndag så jag kunde inte vänta med att köpa. Fick allt utom kött idag så tror jag att jag får över 500 denna månaden och det skall nog gå bra. Hoppas jag vi får se hur det går med det. Fick i alla fall allt och sedan stack jag hem och fick upp tvätten till fyra tiden och gick sedan igång med middagen. Men innan detta så satte grannens brandvarnare igång och jag tänkte det är nog något som bränns på plattan. Men jag gick ut i trappen och det luktade bränt och brandvarnaren gick inte av. Så jag tog nycklarna och tog mig in men det var något på plattan och det brann inte. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och stripes och såg två serier idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till på Nintendo spelet. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag sover så kör jag imonn men jag skall ut och handla resten som är kött och så hoppas jag att jag sover inatt igen så kommer det bli bra. Då kör jag stretch imonn med.

ROMAN: Ja idag gjorde inte nått men imonn hoppas jag att jag sover så kör jag imonn.

TECKNING: Ja söndag så har jag att göra om jag sover vill säga.

MUSIK: Blir till tisdag igen hoppas jag.

Så jag skannade datorerna idag med men jag gjorde redan till elva tiden jag gick igång tidigt idag med detta. Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: