lördag 4 november 2017

Lördag 4/11-2017 20:27

DAG: Jaha till natt igen då  ja och en rätt okey natt ingen sov inatt 91% men var seg när jag vaknade idag. Kom ur sängen idag till 11:10 tiden så jag fick snabbt i mig mackorna och sedan tabletterna. Så sedan var tanken att jag skulle sätta igång med romanen och jag satte igång med tappade sedan allt och gav upp. Så jag gick igång med musiken istället. Körde den idag fram till 15:00 då jag gick igång med stretchen och sedan middagen hade idag korv och mos och såg två serier när jag åt. Så har många serier att se på netflix men kan inte se ännu men till nästa vecka så skall jag gå igång. Så mer? Jo jag fick i mig middagen och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite på datorn. Så mer? Ja sedan så spelade jag lite till men dog igen så ja la ner. Så mer? Jo jag hoppas att jag har vunnit lite igår men det var ingen storvinst för de ringde inte men jag kan ha fått just under en mille och då ringer de inte. Men ni ser idag på Twitter om det gav nått sedan har jag en chans till tills imonn. Så mer? Jo jag skannade datorerna igår med glömde säga det igår så jag säger det nu. Och jag fick musikdatorn avbruten av en uppdatering som stoppade hela skannern så jag fick gå igång igen till sex tiden men skann igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn. Då det är dammsugning och teckning som gäller för mig.

TRÄNING: Japp körde idag och jag är seg i vänster ben mer än höger och jag vet inte varför men det gör ondare i vänster än höger. Kommer ta många månader att komma dit jag var innan. Men sover jag bara så kör jag och så kommer jag igen igen.

ROMAN: Nä idag ville det sig inte och jag fick inte heller något gjort idag så jag la ner och gick igång med musiken istället. Tar igen det till måndag om jag sover vill säga vi hoppas på det.

TECKNING: Ja idag så glömde jag köpa penna men jag har en annan som jag skall köra med imonn så jag kan klara mig utan ett tag till. Så imonn så kör jag igen.

MUSIK: Ja körde idag efter misslyckad roman. Idag la jag till stråkar på vers och refräng och nu låter det helt okey rätt bra kan jag bara sedan få till sång som är bra så kanske den blir bra ändå. Musiken är inte 100% men det är nästan omöjligt att slå ner i rätt tid jag kommer innan eller efter. Och jag tror att alla gör det mer eller mindre när man spelar in det går inte att få till perfekt i programmet. Det skiljer alltid lite man kan inte slå ner perfekt men det låter okey nu. Så hoppas jag att jag kan få till bra sång men jag måste fråga grannarna om när de jobbar så jag inte stör dem. Till tisdag tänkte jag fråga det så får vi se vad de säger. För nu är låten klar för att sjunga allt är gjort och jag har mixat med så den är klar för sång och kör. Vi får se hur det går jag måste sjunga mycket bättre om den skall bli bra men jag kanske kommer på hur man skall göra så då kan den blir bra. Vi får se hur det går med det längre fram.

Så nu är klockan slagen och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: