fredag 17 november 2017

Fredag 17/11-2017 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen sov illa fram till sex tiden. Sedan sov jag inte mer men idag var jag inte så seg som jag var igår. Lite piggare idag. Så kom upp och fick i mig frukosten och så tänkte jag att jag kör lite sång men hoppade det idag igen. Så till morgonen ja klockan var nog till tolv tiden så köpte jag nya Nero 2018 så nu jag har bränn program ett tag till. Sedan stack jag till ICA för att handla lite och så hem igen. Men jag glömde tvål idag så jag måste ut imonn med. Så och så fick jag svar på frågan om Cubase mer om detta nedan. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med ris idag och såg tre serier idag från netflix och en annan såg mycket idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så laddade jag kortet med lite pengar för imonn då jag skall köpa nytt. Så mer? Nä inte mer en kass dag igen men imonn skall jag köra roman om jag sover vilket jag hoppas annars så laddar jag hem nya Cubase så är jag sedan redo för att köra till nästa vecka igen. Så mer? Jo jag skannade datorerna idag med till ett tiden men de var klara till tre tiden eller om det inte var till fyra tiden. Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja om jag sover så kör jag stretchen imonn så jag får lite gjort i alla fall.

ROMAN: Ja jag vet inte varför jag inte sover ett tag så sov jag rätt okey men nu. Men som jag sa så vet jag inte varför jag inte sover nu när jag sov innan men jag hoppas att jag kan sova inatt så kör jag imonn igen.

TECKNING: Ja om jag skall gör övningen tills söndag så kommer det gå på över 300 och det har jag inte så jag hoppar den och kör nästa där behöver jag inte köpa nått. Vi får se till söndag.

MUSIK: Ja jag fick svar idag även om jag inte fick svar på mailet så hittade jag svaret på forumet glömde att detta fanns men såg idag och imonn så laddar jag hem nya Cubase 9.5 kommer gå på 554 och det är billigt brukar ligga på 1000 om jag inte minns fel men inte nu. Så kör jag igen till tisdag och jag tror att grannen är hemma nu så jag skall ta en dag och ringa på. Så mer till nästa vecka igen.

Så dagen är slut och en skit dag igen men jag kommer igen imonn med nya tag så säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: