onsdag 15 november 2017

Onsdag 15/11-2017 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt vaknade ett otal gånger under natten och sov sedan 82%. Så idag kom jag upp till 11:40 tiden och fick i mig en macka och sedan tabletterna sedan fixade jag mig och fick sedan i mig resten av frukosten. Och jag tänkte köra sång idag ja musik men hoppade detta med var illa seg idag. Så idag har jag inte gjort nått på hela dan. Jo jag satte mig och såg lite serier på netflix idag innan middagen. Men mer än detta har jag inte gjort. En skit dag idag. Så jag hoppas att jag vann lite igår ser det idag så är inte dagen helt kass ändå. Men det ser jag på mail idag så ni ser på Twitter idag om jag vann nått. Så mer? Jo jag har idag uppdaterat Windows på båda datorerna. Så mer? Jo jag fick fel på min kontroll idag men det var en uppdatering så var det klar sedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp har packat för imonn så skall vi se om jag kan köra nya tyngden imonn men det hoppar som jag sa 5-9 kilo och det är illa tungt att gå upp till. Men vi får se hur det går imonn.

ROMAN: Ja har inte gjort nått idag på denna punkt och jag kör tills imonn om jag sover så.

TECKNING: Ja fick nya brevet idag och jag måste köpa igen och det har jag inte råd med så jag hoppar den övningen och går på nästa. Men till söndag kör jag igen.

MUSIK: Nä idag hade jag inte lust och jag var alldeles för seg idag så jag hoppade allt idag. Men jag skall se om jag inte kan få till sången lite bättre och jag hoppas att det blir bättre om jag sjunger om och om igen. Jag lyssnade idag och det är okey men jag hoppas få till det till bra om jag kan. Det får vi se med tiden.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: