lördag 18 november 2017

Lördag 18/11-2017 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov fram till 10:30 men kom inte ur sängen förrän till 11:20 fick i mig en macka och så fick jag i mig tabletterna sedan. Så idag gick jag igång med att uppgradera musikprogrammet. Jag sov 90% idag och det är rätt okey men jag hoppade romanen idag helt och hållet. Så gick igång med att uppdatera nä gradera musikprogrammet så efter detta så var klockan runt 14:30 så jag gick igång med middagen hade idag fläsk och potatis och löksås. Så såg jag en film idag när jag åt de hade kommit ny på play så jag såg gost in the shell rätt okey. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? En skit dag idag ja jag fick nya Cubase så en okey dag då. Men jag fick inte nått gjort på hela dagen idag.

TRÄNING: Ja gjorde lite idag men hoppade sedan resten och gick igång med middagen. Men till måndag så kör jag igen om jag sover vill säga. Vi hoppas på det.

ROMAN: Nä inte nått idag heller men jag hoppas att jag kan få igång sömnen igen till nästa vecka var rätt okey ett tag så jag hoppas att det kommer igen igen.

TECKNING: Ja kör imonn om jag sover vilket jag hoppas på men mer om detta imonn.

MUSIK: Ja gick igång idag med att ladda hem nya Cubase 9.5 och nu har de fått så man kan behålla den gamla om man vill eller bara installera den nya som jag gjorde idag. Man kan ha gamla kvar om det blir en bugg i den nya men jag tror att grunden fungerar nog det är de svårare funktionerna som inte är med så jag tog den nya bara den. Och testade på min nya låt och allt fungerade idag i alla fall. Så till måndag skall jag till grannen och höra hur de jobbar jag hoppas att de inte är hemma mellan 12:00 och 16:00 då kan jag köra min sång hela veckan lång och jag behöver öva som det skall bli bra någon gång. Men vi får se vad de säger om det.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: