torsdag 23 november 2017

Torsdag 23/11-2017 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt även om jag vaknade till sex tiden lite så somnade jag om igen. Kom ur sängen till elva idag och fick i mig frukosten och tabletterna. Så sov inatt 92% så helt okey. Gick igång med romanen till ett tiden idag hade lite svårt att fokusera idag men till ett så gick det. Körde sedan romanen fram till 14:50 tiden och stack sedan till träningen och så hem igen. Idag gjorde jag nästan allt med undantag av gången. Men stretch och allt jag skulle. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig på sängen. Ja när jag kom hem från gymmet så stretchade jag och så gick jag igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag hann inte med mer idag efter som jag gjorde stretchen hinner med två serier om jag inte stretchar. Så mer? Jo jag har hunnit med lite spel idag med på Nintendo och datorn spelet jag köpte för 8 har jag nu klarat av. Så mer? Jo jag fuskade lite på spelet jag köpte för 8 men det som fanns uppe var en annan variant av spelet så jag fick inte hjälp för det var inte samma. Men jag löste det ändå det är ett pusselspel med en 40 nivåer Oik 3 heter det. Så mer? Jo jag vann inte nått heller men kanske idag sedan är det till lördag och söndag. Imonn är det tvätt som gäller för mig så tror jag att jag skall ut och handla med om jag hinner. Resten tar jag till lördag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde hela idag ja inte gången men allt annat och det känns som jag är tillbaks igen. Men det är sömn som gör att det går bra så vi hoppas att jag sover bra sedan med.

ROMAN: Ja körde igång med sista personen idag och det gick bra idag men det är mycket att lägga till. Men jag går igång med omgång (ja minns inte vilket det är nu) två och då vet jag exakt vad jag skall lägga till. Men det tar ett tag till innan jag går igång.

TECKNING: Ja kör till söndag om allt går som jag vill.

MUSIK: Ja denna punkt kommer inte igång igen förrän till tisdag tidigast. Imonn är det tvätt och så kommer helgen och så måndag tror jag eller hoppas jag att jag skriver så till tisdag igen då.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: