söndag 19 november 2017

Söndag 19/11-2017 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen men jag sov ändå 90% inatt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga till ett tiden. Efter detta så satte jag igång att teckna fram till 15:00 tiden. Då jag gick igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg två serier nä tre tror jag att det var. Det var netflix som jag skall komma ikapp jag är flera säsonger efter just nu. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så när jag åt så kom grannen hon hade bakat på kurs så jag fick en påse med lite smått och gott. Så jag frös in mitt bröd och skall ta hennes tills det är slut. Så mer? Ja jag hoppas på lite stålar idag när jag kollar om jag vann. Det drogs inatt men ser det idag när jag kollar mailen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag är redo för träningen imonn allt är packat och klart. Fattas bara att jag sover inatt så kör jag så det ryker.

ROMAN: Ja imonn så hoppas jag att jag sover så jag kan köra igen var ett tag sedan nu och jag måste gå igång igen nu.

TECKNING: Ja jag hoppade en övning idag och sedan gick jag på med de andra och det gick bra idag. Så jag har inte gjort alla övningar idag men det gick bra. Kör igen till söndag om inte tidigare om jag sover kasst och inte gör musik.

MUSIK: Ja jag skall imonn efter jag har tränat och ätit så skall jag kolla om grannarna är hemma så frågar jag om hur de jobbar. Så håller vi tummarna för att det går bra.

Så jag är klar för idag och säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: