tisdag 21 november 2017

Tisdag 21/11-2017 20:28

DAG: Jaha till natt igen och en kass igen men sov inatt 82% men sov idag på morgonen och var ändå rätt pigg idag när jag kom ur sängen till 11:10 tiden. Fick i mig en macka nä två och sedan tabletterna. Så sedan fick jag i mig kaffet och så till ett tiden så stack jag och ringde på grannen och de var inte hemma så jag gick igång med musiken idag till ett tiden. Mer om detta nedan. Så till tre tiden så la jag ner och gick igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag spelet jag köpte igår gick på 8 spänn. Så mer? Jo det är dragning just nu till 20:30 så kanske de ringer och säger att jag har vunnit massor med pengar. Men om det inte är över miljonen så ringer de inte så jag kan ha vunnit även om de inte ringer. Så mer? Jo jag fick ett fel på datorn idag till frukosten men jag vet inte om det är över eller inte. Jag hittade en lösning men så startade jag om datorn och så hittade jag den inte igen. Jo så gick inte backuppen igång idag heller om det var fel på uppdateringen för jag uppdaterade och så gick den igång ändå. Så mer? En rätt okey dag idag trotts rätt kass natt men det är morgon sömnen som gör det. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Så får vi se om det blir musik eller roman eller båda. Ni får veta mer imonn.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått idag även om jag skall köra lite för jag har fått ont i nacken igen och ryggen med men har inte gjort idag måste komma igång med detta med så jag inte får mer ont sedan.

ROMAN: Ja körde inte alls idag men imonn hoppas jag.

TECKNING: Ja kör till söndag igen så hoppas jag att jag sover bara så.

MUSIK: Ja idag körde jag lite sång men mest så gjorde jag text jag fick till fem verser och en refräng men jag tror jag måste göra om igen det låter inte så bra som jag vill att det skall göra. Skall se imonn om jag kan få till det lite bättre om jag kör imonn. Grannen var inte hemma i alla fall så jag hör igen imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: