lördag 11 november 2017

Lördag 11/11-2017 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt sov ändå 91% men sov illa i morse. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då gå igång med romanen men idag sket det sig och jag la ner till ett tiden. Till två tiden så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Glömde en sak igår så jag fick ta det idag istället. Så sedan gick jag igång med middagen till tre tiden idag. Nä jag såg en serier innan jag stack till ICA sedan när jag kom hem så gick jag igång med middagen till tre tiden. Hade idag karréer med stripes och såg en film som var så där. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. En kass dag idag. Så mer? Jo jag fick ett fel på shopen idag men jag tänkte det är inte fel hos mig men dem så jag väntade och felet var borta sedan. Troligen så lägger de upp fel filer och så blir det fel har hänt förut och sedan kommer de på det och lägger upp en annan fil så är felet borta. Så var det idag igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag stretchen för kass natt så tänkte jag tar igen det till måndag så jag förhoppningsvis är piggare.

ROMAN: Nä idag ville det sig inte alls och jag la ner. Kör igen till måndag hoppas jag.

TECKNING: Ja kör imonn så jag hoppas att jag sover inatt igen.

MUSIK: Ja idag hade det varit bra om jag lyssnade men det gjorde jag inte men imonn hoppas jag att jag kan få till lite lyssning så kör jag sedan till tisdag med sång är tanken.

Så dagen är slut och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: