torsdag 2 november 2017

Torsdag 2/11-2017 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov rätt okey inatt vaknade till nio tiden och kom ur sängen till 10:30 men slog av klockan innan så inatt sov jag 91% det hade varit lägre om jag inte stängde av klockan innan. Så och så har armbandet gått av det gjorde det innan men jag kunde använda den ändå men nu kommer det gå av igen och då kan jag inte använda den alls. Jag tror inte att de finns att köpa heller har inte sett var i alla fall. Och då är klockan kass går inte att använda mer. Ja nu har jag kollat och det finns inte att köpa så jag får leva utan klockan nu när den går sönder igen. Så fick i mig frukosten som idag bestod av ägg och mackor och makrill. Så sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:30 tiden. Och till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Idag körde jag allt utom gången och sedan när jag kom hem så körde jag stretchen och sedan middag. Såg en serie nä två serier idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med bloggen och så kollade jag efter armband. Så mer? En rätt okey dag idag jag sov okey och dagen blev bra. Så mer? Jo jag vann inte nått igår ja det var nog till onsdag ja igår som jag sa. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra sov som sagt okey och då kan jag köra allt igen. Men jag tar igen gången tills måndag igen.

ROMAN: Ja jag körde idag även om jag inte fick så mycket gjort läste mest idag. Men jag kör igen imonn om jag sover vill säga. Vi hoppas på det. Annars blir det musik.

TECKNING: Ja imonn skall jag ut och köpa en penna så jag hoppas att jag sover inatt.

MUSIK: Nä inget idag men jag kör när jag sover kasst så om jag inte kommer upp tidigt vill säga men det händer aldrig. Men kanske imonn brukar sova kasst efter träningen så kanske imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: