måndag 20 november 2017

Måndag 20/11-2017 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt men jag sov 88% inatt och kom ur sängen till 11:30 tiden fick i mig en macka sedan tabletterna och sedan så la jag mig igen ett tag. Innan jag kom ur sängen och fixade till mig och fick i mig andra mackan. Så sedan så har jag gjort lite idag jag satte igång med romanen till ett tiden och körde den sedan fram till 14:30 tiden. Till tre stack jag till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen som jag glömde göra igår så jag fick göra idag. Så sedan såg jag en serie från netflix när jag åt idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag en rätt kass dag idag men jag fick ändå skrivit så okey då da. Jo jag vann igår 22 spänn som jag spelade för igår och hoppas att jag vinner mer denna gång.

TRÄNING: Ja körde idag men det var upptaget på gång idag så jag hoppade det och stack hem. Så sedan när jag kom hem så la jag mig i tio minuter och så tappade jag farten och la ner stretchen helt idag.

ROMAN: Ja körde idag trotts lite kass natt och det gick bra så jag kör imonn igen om jag sover vill säga. Vi hoppas på det.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen men det gick bra i söndags och jag hoppas att det går bra igen till denna söndag med.

MUSIK: Ja skall köra imonn om jag inte sover. Om jag inte är för trött så kör jag efter romanen till två tiden. Skall då se om grannarna är hemma skulle gjort idag men jag har inte hört dem alls så de är nog inte hemma idag. Men vi får se imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: