söndag 26 november 2017

Söndag 26/11-2017 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt igen sov inatt även att jag vaknade tidigt idag så sov jag 94% det är ett rekord för mig det var väldigt många år sedan jag sov så bra. Och detta till en söndag brukar inte sova bra till söndagar. Så men seg idag så jag låg ända till ett innan jag gick igång idag jo jag var uppe och tog mackor och tabletterna sedan la jag mig igen. Så gick igång idag med teckningen istället för att dammsuga. För jag skulle kippa mig och då kunde jag inte dammsuga innan utan efter. Så tecknade idag fram till 14:30 tiden så gick jag igång med att dammsuga. Så efter detta så satte jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes och såg två serier när jag åt idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo efter detta så gick jag igång med träningsmaten som jag glömde göra idag innan middagen. Jag gjorde den och så spelade jag lite i datorn och på mobilen. Jo jag vann igår 122 så nu har jag till spel denna veckan med. Och om jag har tur så har jag mer till idag ser på mail om jag vann nått. Ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men en rätt okey dag idag.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått på denna punkt idag men tills imonn så kör jag igen skall packa idag har inte gjort detta idag.

ROMAN: Ja imonn så hoppas jag att jag kan köra igen så jag kommer igång igen har kommit till sista personen och sedan är det nästa omgång igen. Vi hoppas på sömn.

TECKNING: Jaha idag körde jag och det gick helt okey kanske inte perfekt men det hade jag inte räknat med heller. Så skall köra lite till med egna bilder så får vi se om jag kan få till detta med.

MUSIK: Japp till onsdag kör jag igen hoppas jag har inte hört om grannarna är hemma men tror inte det så vi får se när jag får tag i dem.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: