måndag 27 november 2017

Måndag 27/11-2017 20:29

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt igen har haft ett par nu. Sov till tio tiden men kom ur sängen till 11:00 idag. Sov 92% så en bra natt igen. Fick i mig en ägg frukost idag med stekt ägg och bröd och bacon. Så sedan till 12:30 tiden gick jag igång med romanen. Men idag fick jag ett tapp till ett tiden och gick sedan igång igen till ett tiden fram till 14:30 tiden. Så till tre stack jag till träningen och så hem igen. Stretch och så middag på det. Fick sedan i mig en kopp kaffe och så kollade jag lite på internet. Men var sen idag jag såg en serie när jag åt och eftersom jag stretchar och allt så blir jag sen så även idag. Så jag känner lite jäkt om jag skall vara allvarlig så får vi se hur jag sover inatt då. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hejdå för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp bra natt och idag körde jag allt på gymmet. Och jag hade rätt okey tempo med idag var hemma till fem tiden. Så nu återstår det bara att se hur jag sover natt med hade jag sovit bra så hade allt var helt okey men så är inte fallet. Ni får veta mer imonn.

ROMAN: Ja idag körde jag igång till 12:30 men till ett tiden så tappade jag farten lite och gjorde lite annat men så körde jag igång igen. Är just nu där jag lägger på känslor och denna personen känner inte så mycket för han är full hela tiden. Ja i alla fall just nu ja där jag är nu så känner han inte så mycket. Men jag kör så bra det går och så går jag igång med nästa omgång sedan.

TECKNING: Ja skall köra en dag om inte förrän till söndag. Såg på det idag och det är rätt okey inte perfekt men rätt okey. Skall göra mer om jag får tid så skall vi se om detta blir bra med. Då har jag lärt mig en del i alla fall, söndag eller innan?

MUSIK: Ja till onsdag så skall jag öva nya texten och sedan skall jag lära mig den och sedan sjunga in den. Men jag måste bli bättre på att sjunga om jag skall kunna sjung kör med. Vi får se hur det går till onsdag då återkommer jag med mer då.

Så dagen är slut och jag hade hoppats att vinna lite idag men jag tror inte det ändå. Men jag ser när jag kollar mailen så ni ser på Twitter idag om det gav nått. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: