torsdag 1 juni 2017

Torsdag 1/6-2017 20:11

DAG: Jaha till natt och en kass natt igen sov inatt 81% och det är inte bra skall ligga på 90-95 nått sånt. Så kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och sedan tabletterna med. Så sedan så har jag spelat idag hela dagen men jag spelade inte hela tiden utan korta stunder fram till 14:30 då jag gav upp för idag. (Nja jag körde lite när jag var klar med stretchen och middagen med) Så till gymmet och sedan hem igen. Stretch och så middag på det. Idag hade jag spagetti istället för makaroner. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite men det gick inte bra idag fick ge upp. Så mer? Jo jag vann igår först 70,97 och sedan 21 på lotto ja inga stora pengar men nog för att jag skall kunna spela vidare nästa vecka igen. Har kollat mitt konto idag och jag har nu 500 som jag skall leva på fram till den 25é. Så klippningen går bort och jag får leva snålt fram över. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde nästan allt idag jag hoppade gången för det var upptaget idag. Men jag gjorde stretchen och allt annat med så en bra dag idag.

ROMAN: Ja blev inget alls idag men jag tar igen det till lördag imonn är det tvätt så till lördag hoppas jag att jag sover igen.

TECKNING: Ja får se till slutet av denna månaden vad som kommer med brevet så kanske jag kan köra utan att köpa nått igen hoppas jag för pengar har jag inte nu.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: