onsdag 14 juni 2017

Onsdag 14/6-2017 21:02

DAG: Jaha sen idag har glott på nya Nintendo spel idag just nu innan jag gick igång med bloggen. Men nu till natten igen då ja och en kass natt igen. Så idag tänkte jag att jag kör spelet så jag blir klar med det till den siste då DLC packet kommer. Så jag fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela och fick ihop 10000 och sedan gick jag på att samla väktardelar idag men kom inte så långt innan det var dags för middagen. Till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg inte på nått idag fanns inget att se idag så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så ett par glass. Så mer? Jo jag fick ett samtal idag med runt fem tiden eller nått sånt. Så mer? Jo jag hoppas att jag vann det blev inte någon storvinst men kanske nog för att köra mitt projekt och då behöver jag nog mellan 100000 till 200000. Ni får veta idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer ses igen tills imonn då det är träningen och spel tror jag om jag inte sover bra. Vi hör igen imonn.

TRÄNING: Ja har fått fram allt tills imonn och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover med inatt. I alla fall rätt okey hoppas jag.

ROMAN: Ja kommer spela så jag kan ta slut bossen innan DLC packet kommer till den siste. Så vi får se om jag kör igen men det hänger på hur jag sover med.

TECKNING: Ja borde komma snart hoppas jag så får vi se vad det är för övningar nu då.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: