söndag 25 juni 2017

Söndag 25/6-2017 20:09

DAG: Jaha till natt då igen och en rätt okey natt inatt sov 90% inatt och det är okey men kom inte ur sängen förrän till elva tiden idag jag var seg idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att sticka till femman. Men det regnade så jag kollade upp hur vädret skulle bli och till ett tiden skulle det hålla upp så jag väntade på att det skulle sluta och så stack jag till ett tiden. Så fick min trimmer och stack sedan hem igen men idag så gick jag hem. Så när jag kom hem så satte jag trimmen på laddning och så fick jag vänta med att klippa mig till efter middagen idag. Så till tre tiden gick jag igång med middagen och jag hade kotletter med klyft och såg en film idag. Den var okey men ingen höjdare hoppas att det sätter igång med mer bra filmer nu efter midsommar igen. Så sedan så satte jag igång att klippa mig och det tog en halv timme att göra det och det var inte lätt att klippa sig själv. Men tillslut så var det gjort. Så sedan glömde jag göra träningsmaten idag. Får göra imonn innan jag sticker till träningen. Så mer? Jo jag hoppas att jag har vunnit lite idag ser det idag när jag kollar mailen ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo jag har spelat idag med det nya spelet som är ett pussel gillar dem spelen som man får tänkta för att klara. Och lite på zelda med men jag samlar bara pengar nu och det är bowling man vinner 300 om man får strike annars blir det 100 om det är spärr och nio blir 20 det kostar det att spela 20. Så mer? Jag vann inte stort men kanske nog för att få igång mitt projekt men då skall det vara 200000 nått sånt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har inte packat väskan idag men gör det efter bloggen idag. Så hoppas jag att jag sover inatt med som vanligt vill säga.

ROMAN: Ja sover jag så kör jag imonn igen ja det är länge sedan jag körde nu men hoppas tills imonn.

TECKNING: Ja eftersom jag inte kom iväg idag innan ett så hann jag inte med nått idag på denna punkt men jag hoppas att jag kan köra till nästa vecka om jag inte sover så kan jag köra denna punkt istället.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: