onsdag 28 juni 2017

Onsdag 28/6-2017 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt igen sov inatt 92% och det är bra. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så till 12:30 gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:30 tiden. Till tre gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos gott mos. Såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan har jag spelat lite med samlat in pengar har kommit upp till 14000 idag. Så mer? Jo jag hoppas att jag har vunnit lite idag ja inatt men ser det idag. Så mer? Jo jag har spelat Rubek spelet idag med och det går rätt okey har kommit rätt långt men jag vet inte hur många nivåer det är. Så mer? Jo pillade lite med teckningsprogrammet med men fick inte det att fungera idag jag gjorde nått fel men jag vet inte vad. Så mer? En rätt okey dag idag.

TRÄNING: Ja har fått fram kläderna för imonn och jag är redo att köra kan bara hoppas på bra sömn inatt igen så.

ROMAN: Ja har kommit till person fem och det är huvudpersonen skall gå igång med det imonn om jag sover vill säga vi hoppas på det.

TECKNING: Ja idag så pillade jag med teckningsprogrammet men fick inte pennan att göra som jag ville idag ja det var inställningarna som inte fungerade som jag trodde. Skall köra loggan till söndag om jag hinner morsan kommer nog hit då en sväng.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: