onsdag 21 juni 2017

Onsdag 21/6-2017 20:14

DAG: Jaha till natt igen och somnade igår till 04:40 och vaknade sedan igen till 05:30 sov sedan korta stunder fram till 10:30 då jag gick upp. Så en skit natt igen. Fick i mig frukosten och så mina tabletter och så tänkte jag att jag går igång med spelet till ett tiden. Fram tills dess gjorde jag inte nått. Så satte igång och det gick inte alls bra idag men jag tog ändå slut bossen efter mycket jobb. Så idag klarade jag av Zelda Breathe of the Wilde. Så och jag glömde byta pilbågen så jag sköt bort alla mina dyra pilar men det spelade inte någon roll för sedan fick jag starta igen från gammal spar och tog då innan jag satte igång och hade då allt som jag hade innan jag satte igång. Så sedan har jag spelat lite idag efter detta med skall ta lite mer tempel jag har tagit nästan hälften så vi får se om jag tar alla eller inte. Nu kommer uppdateringen till den siste så kan jag spela på den fram till jul så det är inte bråttom med det nu. Så mer? Jo till tre så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg inte på nått idag heller. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag. Så mer? Nä det var allt för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde inte nått på denna punkt idag men tills imonn så kör jag igen. Jag har packat fram till imonn och jag är redo för att köra.

ROMAN: Ja vi får se om jag sover inatt så kör jag imonn nu har jag inte spelet mer så jag hoppas att jag sover bättre inatt.

TECKNING: Ja får se tills söndag om inte förr så skall jag se vilket program jag skall köra med. Men jag tror att det blir Inkscape eller Sketchbook vi får se vad som är bäst men jag måste också lära mig hur man gör och det kommer ta tid innan jag kan göra. Men tanken är att jag gör loggan sedan lägger jag in den i ett annat dokument och så lägger jag till texten sedan. Men som jag sa så kan jag inte programmet och det kommer ta tid jag har pillat lite med loggan idag och kommit på lite hur den skall se ut. Men jag kommer jobba mer med det sedan.

Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: