torsdag 22 juni 2017

Torsdag 22/6-2017 20:28

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt men jag var seg ändå när jag vaknade idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och tabletterna. Så sedan så gick jag igång med romanen idag till tolv tiden. Körde den idag fram till 14:00 och till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Körde idag bara armhävningarna och sedan middagen. Så glodde lite på teven när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag har hunnit med lite spel idag med och tog ett tempel i alla fall. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Jo de har rea på steam men jag har inga pengar det är ett problem men jag har 42 som jag kan göra av med på mitt paypal konto. Så mer? Jo till söndag skall jag ut och köpa trimmer och en sak till kommer gå på 1500 nått sånt då tar jag alla pengar jag har sparat men jag måste köpa för jag har inte klippt håret på två månader nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja bra natt men seg ändå men då sov jag illa två dagar innan så en dag bra sömn tar inte bort det. Körde allt idag men hoppade stretchen idag när jag kom hem. Men jag körde armhävningarna och idag gick jag upp till 17 från 15 snart är jag uppe på 20 som jag skall stanna på. Jag gjorde det innan jag fick ont och snart är jag där igen.

ROMAN: Ja har kommit till person fyra och det går rätt bra att köra jag skall efter jag är klar med denna omgång rätta texten så att allt kommer rätt jag har skrivit tal på samma rad detta skall jag ända så att texten blir lättare att läsa.

TECKNING: Ja söndag så skall jag kolla lite till och testa lite mer av programmen så får vi se vad jag använder sedan. Men jag tror det blir Inkscape om jag kan komma på hur man gör bara. Tanken är att jag gör en stor bild som jag sedan krymper till att passa i loggan. Då kan jag göra detaljer i den som sedan inte kommer ses men då kan jag göra som jag vill och få till något snyggt med. Men problemet är att kunna programmet kan hoppas att det finns video på hur man gör har inte sett detta innan men till söndag kan jag se om det finns vi hoppas på det.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: