tisdag 13 juni 2017

Tisdag 13/6-2017 20:14

DAG: Jaha till natt och en skit natt igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan pillade jag lite och till ett och trettio så gick jag igång med spelet. Spelade nog en timme och tog sista bossen ja det är slut bossen kvar nu bara. Men jag måste samla minnen och ta den bra skölden med innan jag kan ta slut bossen. Men jag hoppas kunna göra detta innan DLC kommer ut och det kommer till 30 juni. Så efter detta så har jag samlat pengar igen i spelet och sedan skall jag ut och fixa minnen för man kommer inte vidare utan dem. Så mer? Jo till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en serie när jag åt idag. Så mer? Jo jag har idag fått i mig två glassar isglassar och så fick jag en räkning idag på 500 så nu ligger jag 500 back. Så mer? Jag glömde betala mitt skydd och då mailade de inte att de inte kunde ta betalt utan skickade räkning på hela året jävla skit jag bytte kort och glömde lägga in nytt på sidan men jag fick ingen varning utan de sickade bara en räkning på allt. Förbannat dumt företag. Och jag ringde dem men det gick inte att ordna nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått på denna punkt idag men till torsdag kör jag igen.

ROMAN: Ja vi hoppas att jag sover bättre inatt natt efter träning är aldrig bra men inatt så hoppas jag att jag sover okey. Sov inatt 82% och det är inte bra skall ligga på 90-97 nått sånt då har jag bra natt.

TECKNING: Ja som jag har sagt innan så får vi se vad som kommer denna gång så hoppas jag att jag inte behöver köpa nått mer nu.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: