måndag 26 juni 2017

Måndag 26/6-2017 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en natt igen var det men jag sov så där inatt glömde ta på klockan igår så jag vet inte hur jag sov men så där. Jag vaknade ett par gånger under natten och kom ur sängen till elva tiden idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 tiden eftersom jag skulle göra träningsmaten så hann jag inte mer idag. Så efter detta till tre så stack jag till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen idag men gjorde armhävningarna sedan middagen. Så såg lite på teven med men det fanns inget att se idag heller så jag slö glodde idag igen. Så fick inte i mig en kopp kaffe idag. Ju just nu fick jag i mig en ja jag håller på att få i mig nu. Så mer? Jo jag har fått fixa frisyren idag igen såg lite mer noga idag och jag hade missat lite där bak men jag fixade det idag. Så mer? Jo jag la klockan på laddning igår när jag la mig då såg jag att det inte skulle räcka med batteri men sedan så somnade jag innan jag fick på mig den och innan den hade laddat. Tar en timme att ladda tror jag nått sånt. Så mer? Jo att raka huvudet är inte så lätt man måste hålla trimmern alldeles rätt för att den skall ta och det är inte lätt när man står och ser i spegeln där allt blir tvärt om. Men jag såg idag och fixade till det innan jag stack till träningen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag tappade farten idag när jag kom hem så jag la ner stretchen men jag gjorde armhävningarna i alla fall. Så kanske lite seg natt ändå inatt.

ROMAN: Ja körde idag efter lång tid utan att köra nått. Och det gick bra idag som jag sa innan så skall jag sedan rätta texten och så skall jag skriva ut igen och gå igång igen till nästa omgång.

TECKNING: Ja om jag inte skriver så skall jag köra denna punkt men det är mycket att lära med programmet och lite till så det kommer nog ta tid att få det klart. Men jag hoppas att jag kan få till min logga och sedan lägga in den som logga på mail och annat med. Tror att det går att göra men jag vet inte hur men det löser sig sedan.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: