fredag 16 juni 2017

Fredag 16/6-2017 20:15

DAG: Jaha vaknade ett otal gånger inatt men sedan när jag kom ur sängen till 10:30 så hade jag inatt sovit 90% vilket är konstigt men så var det. Fick i mig en storfrukost idag med ägg bacon och bröd. Så sedan till 12 tiden så stack jag ner med tvätten och sedan upp igen. Och till 12:45 tiden så stack jag ner och hängde upp den. Sedan upp och stack till ICA för att handla lite och sedan hem igen. Jag hade en check på 25 och den fick jag ta idag och det var tur att jag hade den för då räckte pengarna igen. Nu har jag 100 kvar till nästa vecka så får jag mer även om jag ligger över 500 back denna månaden redan. Så hem och var nere och fick upp lakarna och sedan spelade jag lite idag med det gick okey. Har fått skölden och så skall jag ta minnet med sedan skall jag ta lite mer hjärtan och så är det slut bossen sedan. Vi får se hur det går då. Så mer? Jo har kollat lite på internet med om spelet så jag kan ta det jag vill ha utan att leta ihjäl mig. Det är en jävligt stor värd att leta i och det mesta är gömt. Så jag fuskar och ser på internet för att hitta dit snabbare. Så mer? Ja mer? Skall till Hatio willage och fixa en rustning som jag inte har tagit innan. Så mer? Jo jag vann inte på eurojackpot i alla fall inte stort för de ringde inte men kanske 200000 så kan jag gör det jag vill ändå jag behöver inte vinna högvinsten utan runt 200000 så kan jag göra det jag vill. Och jag spelar på spel med höga vinster så är små vinsterna höga med och då kan jag få ihop 200000 ändå hoppas jag för jag kan inte komma på något annat sätt att få ihop pengarna än detta. Så mer? Nä inte idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om allt går som jag vill så kör jag stretchen imonn så jag hoppas att jag sover som inatt inatt ja igår natt inatt. Runt 90% så kan jag köra igen.

ROMAN: Ja sover jag så kör jag imonn så vi hoppas på sömn inatt.

TECKNING: Ja till söndag så hoppas jag att jag kan köra igen för nu behöver jag inte mer saker för att göra detta. Jag skall gör en logo och kanske en som jag kan använda sedan med om den blir bra. Jag har program att göra med och annat så vi får se om jag kommer på en bra logga till söndag.

Jo jag gömde säga att jag vann igår 60 och nått eller så jag det jo på Twitter då har jag till nästa vecka med trotts att jag inte har pengar nog. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: