torsdag 15 juni 2017

Torsdag 15/6-2017 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vaknade till elva tiden och fick i mig frukosten och tabletterna. Så sedan gick jag igång med att spela spelet ett tag sedan uppehåll och spel sedan igen. Jag skall skaffa den starka skölden nästa gång jag spelar hoppas jag har inte sett hur det går till men jag hoppas att jag kan köra nästa gång. Till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Så efter detta var det middag och såg lite på teven med men inte på nått hade inget inspelat bara slö tittade. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så ringde morsan. Så mer? Jo jag har fått nytt från teckningskursen idag kom till två tiden. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn. Mini blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja seg idag men körde allt utom gången la ner den idag sedan gjorde jag armhävningarna och lite till sedan gick jag igång med middagen.

ROMAN: Ja inte nått idag på denna punkt men jag kommer igen hoppas jag snart.

TECKNING: Ja fick nya brevet idag och jag har betalat med och jag behöver inte köpa nått denna månaden så jag kommer kunna köra till söndag igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: