måndag 19 juni 2017

Måndag 19/6-2017 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt på klockan idag sov länge utan att vaknade inatt men var ändå seg när jag skulle upp idag till 10:30 tiden. Men sover jag bättre så kommer jag snart komma tillbaks igen till den bra sömnen. Fick i mig frukosten och så la jag ner romanen idag var för seg så jag tänkte tar den en annan dag. Så har inte gjort nått idag pillat lite och spelat lite skall ta slut bossen imonn tänkte jag så är jag klar sedan. Så mer? Ja jag gjorde inte mycket idag fram till tre då jag stack till träningen och sedan hem igen. Idag stretchade jag och sedan middag. Såg inte på nått idag heller vi får se när det kommer nytt igen. Men det blir nog efter midsommar eller nästa månad skulle jag tro. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Jo jag fick ett samtal med från morsan idag. Så mer? Jo jag vet inte om ni såg men jag vann två gånger förra veckan så jag hade nu pengar till att spela igen denna veckan. Men jag hoppas på lite mer än små pengar runt 200000 hoppas jag på. Ni får hålla tummarna för mig det gör jag. Så mer? Det är rätt varmt ute men inte kortbyxor ännu det är lite kallt i vinden ännu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra idag och sedan när jag kom hem så körde jag stretchen och så middag på det. Ja en dusch med innan detta men jag tar inte med detta varje gång.

ROMAN: Ja imonn tror jag att jag kommer göra annat än skriva tror jag spelar imonn om jag sover vill säga. Men sedan till onsdag så hoppas jag att jag sover bra då med.

TECKNING: Ja idag har jag pillat lite med programmet och jag är inte säker på vilket jag skall använda har ett som går att köra men så har jag ett nytt men jag kan inte detta ännu. Men skall se om jag kan göra en logo på mitt namn och lite till kommer snart hoppas jag om jag inte kör det till söndagar då jag har tid till det. Vi får se.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: