torsdag 29 juni 2017

Torsdag 29/6-2017 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en så där natt inatt kom ur sängen till 10:30 tiden men vaknade idag till nio tiden. Sedan så glömde jag stänga av klockan så jag fick ingen tid idag. Jo jag fick en tid till 14:30 men då hade jag varit upp sedan 10:30 så tiden var kass. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 tiden. Och till tre så stack jag till träningen sedan hem igen. Gjorde idag armhävningarna sedan gick jag igång med middagen. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag fick ett samtal idag med till tre tiden. Så mer? Ja mer? Morsan skulle opereras idag men det bliv inte av igår inte idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Mini blogg idag igen tror jag visst.

TRÄNING: Ja körde idag men jag var lite seg idag men jag körde allt idag men hoppade stretchen när jag kom hem dock körde jag armhävningarna i alla fall.

ROMAN: Ja gick igång med femte personen idag och det gick bra även om jag tappade lite fart och la ner till 14:30 tiden idag. Imonn är det tvätt så inget på denna punkt imonn.

TECKNING: Ja skall ut imonn och handla lite sedan hem om jag hinner imonn så skall jag se på denna punkt. Så jag kan komma igång med loggan någon gång.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: