måndag 12 juni 2017

Måndag 12/6-2017 20:12

DAG: Jaha till natt igen och en rätt kass natt så jag kom ur sängen till elva tiden idag. Fick i mig frukosten och så tänkte jag att jag lägger ner romanen idag och det gjorde jag. Var illa seg idag och kände inte för nått så jag har idag spelat på datorn köpte spel som kostade 10 per styck och fick då 6 stycken som jag idag har spelat har inte klarat alla men ett par. Jag hade pengar på mitt paypal konto tänkte kan köpa för det jag  hade fått in 97 på frågor jag svarat på och tänkte kan köpa spel för dem. Så mer? Ja mer jag kommer inte på mer idag tror jag visst. Men till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag på det. Hade inget att se idag heller så jag glodde på nått bara när jag åt. Hoppas att de nya serierna kommer snart igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag allt igen på gymmet och lärde mig ett annat sätt att ta en övning som var bättre än innan. Killen som sa det hade också kass axel så har visste vad han pratade om och jag körde idag den nya och den tog mer än innan så bra. Så körde hela stretchen när jag kom hem med och så duschade jag och så middag.

ROMAN: Ja vi får se hur jag sover inatt så kör jag imonn igen men det är så där efter träningen men vi får se hur det går imonn.

TECKNING: Ja vi hoppas att det är övningar igen som inte kräver mer grejor så kan jag köra igen. Dessa övningarna är ritning och textning som är just nu men jag kan hoppa det jag körde textning i skolan så jag kan det rätt bra och ritning kommer jag nog inte använda ändå. Men vi får se vad som kommer till denna månaden.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: