lördag 3 juni 2017

Lördag 3/6-2017 20:15

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt sov inatt 91% och då brukar jag kunna skriva med men idag tappade jag farten och la ner. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 13:30 tiden men gav upp idag. Fick förresten i mig en ägg frukost idag med bacon och bröd med så en stor frukost idag. Så till 14:00 tiden så stack jag till ICA för att handla lite och nu har jag 300 kvar att leva på till den 25é. Så sedan hem och spelade lite idag med kom till sista bossen idag nä den fjärde bossen sedan är det slut bossen kvar efter det. Så till fyra tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en film idag RED ettan var det skall se tvåan imonn. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen med. Så mer? Jo jag fick mästarsvärdet idag i spelet och så skall jag ta sista bossen innan slut bossen som jag sa innan. Har jag tur så klarar jag det innan DLC packen kommer. Det kommer till sommaren och det är snart. Så mer? Jo jag ser idag om jag vann nått så ni ser på Twitter idag om jag vann nått eller inte ja om jag inte lägger in nått så vann jag inte. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då jag skall göra träningsmaten efter dammsugningen med. Sedan blir det nog spel tror jag om jag har lust vill säga, vi får se imonn.

TRÄNING: Ja nu hoppade jag stretchen idag men jag gjorde nackövningarna i alla fall. Får nog hålla på med det ett tag till tror jag för smärtan är inte över ännu.

ROMAN: Ja tog emot idag och tillslut så gav jag upp för dagen. Jag kör igen till måndag hoppas jag att jag sover och att grannen inte låter som han gjorde inatt nä igår natt.

TECKNING: Ja får se vad nästa brev innehåller så hoppas jag att jag inte behöver köpa nått för jag har inga pengar till det.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: