torsdag 8 juni 2017

Torsdag 8/6-2017 20:14

DAG: Jaha sov rätt okey inatt vaknade till sex tiden och kom ur sängen till 11:00. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 tiden. Så till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Ingen stretch idag utan gick igång med middagen. Så såg inte på nått idag hade inget att se. Och så ringde morsan idag igen med samma nummer men idag fick jag det rätt men kommer inte till henne kommer inte fram. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen och har försökt ringa ett par gånger men inte kommit fram. Så mer? Jo jag har 300 kvar och nu till imonn skall jag köpa lite bröd sedan har jag nog 200 kvar sedan köper nog lite till imonn tror jag. Då har jag 100 per månad tills jag får mer pengar den 25é. Så mer? En halv kass dag idag men jag fick ändå lite gjort på romanen men inte stretchen idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotten till i tisdags men jag har chans igen till fredag och sedan till idag och söndag. Så jag håller tummarna för att jag tar hem så pass att jag kan starta projektet för farsan. Behöver nog 200000 tror jag men det kanske räcker med 100000 jag vet inte hur mycket det kostar men mer än 40 som jag tog i alla fall. Så mer? Regn inatt och inatt så smattrade det på rutan brukar inte göra det brukar komma från ett håll som gör att det inte kommer åt mina fönster alls. Det är ovanligt att det smattar på rutorna här där jag bor. Så mer? Jo jag tror att jag måste köpa en trimmer så jag kan klippa mig själv jag får inte över 220 som det kostar att klippa mig. Men köper jag en trimmer så kostar den 1300 och så kan jag klippa mig själv det är ju rätt lätt bara köra igenom. Vi får se hur jag gör jag har 1500 i bufferten nu men denna månaden så får jag nog lite till så har jag råd att köpa. Vi får se hur jag gör med det lite längre fram. Mer då? Nä nu har jag sagt allt jag vill och säger hej för idag.

TRÄNING: Ja tappade farten idag när jag kom hem så jag hoppade stretchen idag och gick igång med middagen istället. Men det tar jag igen till måndag.

ROMAN: Ja körde bara en timme idag men jag är ändå nöjd med dagen jag tappade farten idag och la ner till 14:30 tiden kom igång sent idag med. Men jag behöver sova bättre så kommer jag köra mer igen.

TECKNING: Ja vi får se när jag går igång med denna punkt igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: