lördag 24 juni 2017

Lördag 24/6-2017 20:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inatt 88% och det är inte bra. Men lyckades somna på morgonen så rätt okey idag ändå. Men jag hoppade romanen idag igen. Så kom ur sängen och fick i mig frukosten och så spelade jag lite idag samlade pengar idag skall komma upp till 20000 har nu 5000 så det kommer ta ett tag. Jag måste köpa mer förstärkning på mina kläder ja eller rutningar även om de inte är rustningar så skyddar dem och om man köper lite så kan man gå upp en nivå med alla kläder man har. Men idag har jag tagit fyra tempel och sedan satte jag igång med att samla pengar igen. Så mer? Jo till tre tiden så gick jag igång med middagen. Jo innan detta så körde jag bara armhävningar idag skippade stretchen igen. Så hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt. Så mer? Jag skall imonn ut och köpa trimmer till håret och en sak till sedan skall jag köra igång med att klippa men jag måste ladda först. Jag hoppas att jag kan köra teckningen imonn emellan jag laddar och lite till sedan men jag vet inte när jag går ja eller kommer ut sängen imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skulle idag ha kört stretch men hoppade det idag kände inte för idag efter kass natt igen. Men jag körde armhävningarna idag och jag har gått upp till 17 nu skall upp till 20 men det kommer ta ett tag. Men jag kan säga att det inte är så tungt att köra så jag tror att jag skulle klar 20 redan nu men jag tar det lugnt och kör på så kommer jag upp till det sedan.

ROMAN: Nä det vill sig inte jag får inte sova så jag hoppas att jag kan till nästa vecka igen. Om jag åtminstone sover 90% så tror jag att jag kan köra igen.

TECKNING: Ja till imonn hoppas jag att jag kan köra lite efter jag har klippt mig om jag får tid. Så skall jag se hur jag skall gör tecknet jag har lite idéer men jag är inte säker jag måste göra och se hur det ser ut. Skall köra igång på papper sedan kan jag testa idéer som jag sedan gör i programmet. Har pillat lite med det idag till och från men imonn hoppas jag att jag får lite mer tid så jag kan köra lite längre tid på det.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: