fredag 1 juli 2016

Fredag 1/7-2016 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade till åtta tiden och kom sedan ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så fick jag sedan vänta på att klockan skulle slå tolv då det var dags för tvätten. Och när klockan slog så stack jag ner och fick in den sedan upp igen. Och till 12:45 så stack jag ner och fick upp tvätten och så upp igen. Idag gjorde jag inte nått på hela dan gick inte ut och handlade idag alls. Så till kvart i fyra så stack jag ner och fick upp tvätten. Efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Så har en film tills imonn men jag måste ut och köpa en penna och sedan blir det träningsmat och stretch igen efter långt uppehåll. Så mer? Jo jag måste nog ta 40 000 i lån jag får bara fyra månader piano och jag tror inte jag kommer lära mig nog för att spela sedan om jag inte tar mer lån. Då kommer jag upp till 8 månader med fyra lektioner varje månad det hoppas jag räcker för mig så jag kan ta ut låtar och göra dem med. Jag har mailat om detta får se vad de säger om det så tar jag sedan beslut hur mycket lån jag skall ta. 30 000 eller 40 000 det ger antingen 300 eller 400 per månade i tolv år. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och jag skall se till nästa vecka om jag inte slutar med dem helt då. Förhoppningsvis så får jag inte ont sedan. Vi håller tummarna för det.

ROMAN: Ja hur jag sover blir avgörande om jag kör imonn eller inte. Jag hoppas jag sover så jag kan köra igen vill komma igång igen.

Så dagen är tillända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: