lördag 9 juli 2016

Lördag 9/7-2016 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt även om jag vaknade ett par gånger så sov jag ändå rätt okey. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång med romanen. Men idag tog det emot och jag kom inte igång förrän till ett. Så körde idag fram till två då jag gick igång med träningsmaten. Så efter denna så körde jag igång stretchen men var rätt sen idag så jag var inte klar förrän till fyra tiden. Gick igång med middagen hade idag fläsk och löksås och potäter. Hade inte nått att se idag igen så jag såg på lite av varje idag. Så efter detta så fick jag i mig lite kaffe och så slö spelade jag lite idag men det gick så där idag hade inte riktigt lust idag men spelade ändå idag. Så mer? Jo jag satte mig och läste idag igen ett kapitel blev det idag igen. Och än så länge tycker jag att den är helt okey bra skriven tycker jag även om den fick kass kritik så tycker jag att den är bra. Det är sista avsnittet av millenium som den andra skrev. Dock kan jag säger att jag inte har läst de innan och kan därför inte jämföra hur det var innan. Skall ta en dag och köpa de tre första och läsa dem med så kan jag sedan säga om denna var kass som de sa. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag kom jag äntligen gång igen med stretchen och det gick segt som vanligt och ännu segare än innan men jag har hållit upp ny länge med.

ROMAN: Ja körde i alla fall en timme idag och jag är nöjd med detta bara jag sätter mig så kommer jag igång tror jag i alla fall idag.

Så dagen är till ända och jag säger igen som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: