fredag 8 juli 2016

Fredag 8/7-2016 20:05

DAG: Jaha till natt igen då och en rätt okey natt inatt men ändå en rätt kass dag. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då sätta igång med romanen men idag ville det sig inte. Jag behöver mer än en natt bra sömn får se imonn om jag sover inatt. Så till ett tiden så la jag ner och gick igång med spel. Men jag hade inte lust för det heller så till två så stack jag till ICA men först fick jag ut 200 nu har jag 300 kvar att leva på fram till den 25è. Så jag får leva snålt ett tag nu. Så hem och gick igång med middagen till fyra tiden idag var sen hem idag och så slö kollade jag på lite på internet och då försvinner tiden med en gång. Hade idag sill och gräddfil och lök. Och hade inte nått att se idag så jag slö tittade på lite av varje idag. Så sedan fick jag i mig lite bok ett kapitel blev det idag igen. Kommer nog vara klar innan augusti hoppas jag. Så mer? Jo jag drog iväg ett mail till piano grejen har inte fått svar ännu så jag tog ett till för till nästa vecka så tar jag lånet och då hoppas jag att jag har fått svar. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen  imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag stretchen igen hoppas jag. Och som vanligt så beror det på om jag sover inatt eller inte. Vi hoppas på det första inatt.

ROMAN: Nä idag vill det sig inte alls för mig och jag la ner. Men en dags sömn räcker inte för mig måste sova bättre längre tid för att kunna komma igång. Vi hoppas jag sover inatt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: