tisdag 12 juli 2016

Tisdag 12/7-2016 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men efter jag vaknade så sket det sig ändå idag. Kunde inte fokusera idag alls så jag ringde till banken till ett tiden och tog lånet. Kommer väl ta ett par dagar sedan kommer en lapp som jag skall skriva på och så måste jag till ett bankkontor för att öppna ett nytt konto för att ha pengarna. Jag vill inte ha dem i mitt personkonto det är illa svårt att hålla reda på dem då. Men jag får inte starta ett per telefon enligt EU så jag måste till ett kontor hoppas att det kommer till fredag så kan jag sticka då. Tog 40 000 så måste man föra över till personkontot för att betala går inte annars. Så mer? Jo efter detta så satte jag igång att spela lite fram till tre tiden i två omgångar. Sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg inte på nått idag heller. Jo jag slö tittade på teven men inte på nått speciellt bara glodde. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite ett kapitel blev det idag igen. Så mer? Jo jag har en ny punkt att skiva om men det kommer nog ta en vecka innan jag går igång med den. Jag beställde en teckningskurs som kommer till nästa vecka tror jag så den punkten kommer upp idag även om jag inte har något på den just nu. Så mer? Jo ni kanske undrar vad jag skall göra med pengarna jag skall ta kurser teckning har jag sagt sedan sång och piano och tillslut en målningskurs med men det blir senare kanske till nästa år. Så skall jag köpa en platta ja en teckningsplatta från Wacom men jag dröjer nog med den lite så jag kommer igång med teckningen. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har nog blivit förkyld med är lite rosslig i halsen eller ja jag vill hosta. Tror att det är en förkylning som jag har fått från gymmet igen. Har varit sjuk tre gånger i förkylning på dessa 19 år som jag varit sjuk och varje gång så blir det någon mystisk förkylning för jag får inte ont i halsen eller förkyld eller feber bara lite kass i halsen. Vi får se om det bryter ut denna gång men jag hoppas jag att kan kämpa emot denna gång med. Har inte lust att bli sjuk nu.

ROMAN: Ja som jag har sagt innan så en dag bra sömn gör inte det jag måste sova längre idag sket det sig helt och jag la ner. Men jag sover okey en dag sedan en kass dag. Men vi får se tills imonn hur sömnen är då.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: