lördag 30 juli 2016

Lördag 30/7-2016 20:22

DAG: Jaha till natt sov jag illa på morgonen idag jag vaknade tidigt igen men somnade sedan inte om igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan försökte jag gå igång med romanen men idag sket det sig och jag la ner till ett tiden idag. Så sedan till två tiden så gick jag igång med träningsmaten och så efter detta så satte jag igång med stretchen. Så efter den så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en film som jag spelade inte igår tror jag att det var. Suorse cod eller nått sånt kan inte stava på engelska och varför jag är dyslektiker om ni inte visste så stava är inte lätt för mig jag är lite bättre på svenska men engelska är illa. Den var okey och jag sparade den inte idag utan raderade den. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så kollade jag lite på eurojackpot och jag kanske har vunnit lite ni får se på Twitter idag om det gav nått. Så mer?  Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag hela stretchen igen och som vanligt så var det segt på lördagar så ock idag. Men jag gjorde den igen och jag tror att jag har hittat tillbaka igen. Men jag har hosta kvar sedan förkylningen har inte gett upp ännu men jag hoppas att den försvinner med tiden.

ROMAN: Nä idag gick det inte alls så jag la ner idag. Ändå sov jag 90% idag men jag sov inte på morgonen som jag gjorde dagen innan ja eller två dagar innan kanske det var. Men jag tar igen det till måndag hoppas jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: