onsdag 6 juli 2016

Onsdag 6/7-2015 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom över 90 inatt och då är det en bra natt men när jag skulle skriva idag så gick det inte. Jag dröjde fram till två tiden sedan gav jag upp för idag. Så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så efter detta så har jag spelat och gjort ingenting idag en slapp dag trotts bra natt så blev det inte nått idag. Sedan satte jag mig och läste ett kapitel ur senaste millenium som fick kass kritik men jag tycker att den är helt okey men då har jag inte läst de andra heller så jag har inget att jämföra med skall ta dem på pocket en dag tänkte jag. Så mer? Morsan ringde en signal idag. Så mer? Jag berättade om att jag tänkte ta lån skall ta det till nästa vecka tisdag tänkte jag. Och så skall jag beställa min första kurs med den dan. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med stripes och såg en film som jag kom på att jag redan hade sett så jag raderade den idag och gjorde annat sedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att jag sover bra så skall jag köra allt imonn.

ROMAN: Ja idag sket det sig men jag kommer igen imonn. Det kommer nog ta ett tag innan jag kommer igång som innan men jag skall sätta mig så kör jag nog ändå tror jag. Vi får se imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Jo det nya spelet jag köpte var roligt det är ett pussel spel och man kan lösa det i lugn och ro. Det heter Portal 2 om ni undrar vad det är. Köpte via steam.

Inga kommentarer: