onsdag 20 juli 2016

Onsdag 20/7-2016 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov inatt 93% och det är helt okey men ändå var jag seg och jag la ner romanen idag. Tänkte men så la jag ner ändå. Som jag har sagt innan så räcker det inte med en dag behövs mer. Men tills imonn så hoppas jag att jag sover bättre så kör jag då. Så till två tiden så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till tre tiden idag hade kotletter med ris och såg en serie idag när jag åt. Det är bara den som går nu det är outkast på FOX. Kommer nog mer till nästa månad igen, ja mer serier alltså. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ut millenium idag skall ge grannen boken imonn tänkte jag. Nä blir till fredag inte imonn. Så mer? Jo idag har de nya datorerna kommit så skall de komma till Dustin med tar nog ett par veckor till så snart köper jag en ny. Så mer? Jo jag köpte ett radergummi med idag gick på 15 och nu har jag inga pengar kvar. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp har packat idag och är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att det inte kommer upp nått så kör jag både cykeln och stretchen imonn.

ROMAN: Ja inget idag men jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn. Såg igår att jag hade fått sömntabletter med lägre styrka denna gången jag brukar få 7,5 men nu fick jag 5 jag hoppas att det inte spelar någon roll men vi får se. Men det är ett tag kvar innan jag tar de nya så jag hoppas att jag sover på den ändå.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: